söndag 27 mars 2016

Öppet Hus i mitt Showroom torsdag till lördag denna vecka.

Välkommen till Öppet Hus på Skånegatan 81 i Stockholm den 31/3 - 2/4. Torsdag 17-19, fredag 11-18, lördag 11-14. Det finns fortfarande viss möjlighet att boka tid på torsdagen 14-17. Ring i så fall snarast på 070-753 38 08. Här är några smakprover på nyheter. Titta gärna på tygbilderna i mitt inlägg från den 20 mars också!

 Jag syr mycket i sidenchiffon och får löpande in nya tyger. Det här är en extra lång blus med tre klädda knappar.
 
 Jag har fått in fler tyger i fin lin, som jag bland annat syr olika klänningsmodeller av. Den här klänningen kallar jag "tulpanmodell", för den sitter figursytt upptill, lite rymligare över höfterna och smalnar av något nertill.
 
 Den här modellen kallar jag "Gretaklänning". Tyget är viscose. Jag har viscosetyger i många färger och mönster.
 

 Skjortan är sydd i den finaste skjortbomull som man kan hitta. Den är insvängd och har klädda knappar, för att bli lite mer kvinnlig. Knyt den gärna i midjan som på 50-talet. Kjolen som knappt syns på bilden har knappar hela vägen ner. Den här kjolen är jättesnygg utanpå ett par smala byxor (som du också kan beställa av mig).
 
 En figursydd klänning som är lite "vippig" nertill, strax ovanför knät. Materialet här är viscose.

 
  En kort blus i sidenchiffon och en kjol med knappar hela vägen ner, sydd i ett underbart linnetyg från USA.

 Ett linne i viscose chiffon. Jag syr toppar och linnen i alla möjliga tyger.


 Toppen är sydd i virkad bomull. Det som syns under är dubbla klänningar i olika längder, sydda i chiffon. Varför inte en liten sommarhatt till?

Inga kommentarer: