söndag 21 augusti 2016

Hösten blir blå.

Det blir som vanligt spännande att se vad som gäller på höstens tygmässor. En sak är redan klar; det blir mycket blått. Jag har redan fått in en del nya tyger, bland annat en tung alcantara - en mockaimitation - som jag kommer att sy fina höstkjolar av i olika längder. Här är en del av inspirationen inför hösten från min ateljé och butik i Siljansnäs.
I samband med mässbesök i Stockholm denna vecka finns jag i min butik på Skånegatan 81 i Stockholm nu på onsdag den 24 augusti, mellan klockan 14 och 19. Vill du vara först att se nyheterna så långt, är du välkommen dit. Det finns också en möjlighet att jag kan ha öppet sen eftermiddag på torsdagen (ring 070-7533808 för besked).
Butiken i Gassarvet, Siljansnäs, är stängd under mässbesöket, men öppnar igen på tisdag den 30 augusti. Då kan jag visa prover på tyger jag beställt på mässan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vackert och stilfullt som alltid! Ska bli väldigt roligt att ses. Vet ej om jag kommer i veckan men annars blir det helgen 2/9. Jag åker egen bil så blir jag friare att åka hem på söndagen eftersom jag ska sjunga på en musikmässa kl 16. kram till dig och Christer Margareta