måndag 4 maj 2015

Nu syr jag sommarfavoriten i fler färger och tyger!

Nu syr jag den fina, lätta sommarkappan inte bara i svart och vit chiffon, utan också i mönstrad chiffon och viscose. Du kan kombinera kappan och klänningen under kappan i olika färger och tyger. På första bilden är båda plaggen vita och sydda i samma tyg. På följande bilder har jag kombinerat olika tyger och mönster/färger.
Jag visar flera av kapporna och klänningarna i mitt Showroom på Skånegatan 81 i Stockholm i slutet av denna vecka (7-9 maj). På torsdagen och fredagen tidsbokningar (telefon 070-7533808), på lördagen Öppet Hus klockan 11-15. 


På bilden nedan är klänningen sydd i svart chiffon och kappan i en fin blommig chiffon.Du kan också vända på det hela, så att kappan är svart och klänningen mönstrad.


Eller ha en vit eller svart kappa och en mönstrad klänning i chiffon eller viscose.Kombinationsmöjligheterna är oändliga, med de nya tyger jag får in löpande. Här är några exempel på mönstrade chiffoner och viscoser som jag just nu syr sommarkappor och klänningar i.
2 kommentarer:

Anne-marie Roos Retourné sa...

Ljuva sommarklänningar och tyger. Men denna gång fastnade jag mest för de svartvita. Det kan bero på att jag har många blommiga...

Nilla Olsson sa...

Jösses vilka vackra tyger! Och som alltid är du så otroligt duktig Pirjo! En sann inspiratör! Det är många år nu, sedan jag köpte mina första plagg uppsydda till mig. Min uppsättning till vår leverantörsresa till Champagne och Paris. Tänk så mycket beröm och kommentarer du fick över dessa raringar. Jag använder dem än idag och de är lika vackra, och moderna nu som då. Din design går inte ur tiden oavsett vilket mode som råder. Underklännigen är tvättad så många gånger att den borde vara ett obefintligt tygvrak...men den är fortfarande lika vit och snygg som då den kom ny från din atelje. Ett som är säkert... kläderna man köper av dig hänger inte på galgen, och går att variera i oändlighet. Kramar från en obeskrivligt nöjd Nilla som nyligen lagt en sommarbeställning.