lördag 1 juli 2023

Pirjo-Sommar!

 Titta på allt nytt i min sommargarderob! Jag köper underbara tyger från främst Frankrike och Italien och syr klänningar, kjolar, sommarkappor, toppar, koftor mm. Massor av snygga kombinationsmöjligheter! Hittar du något som passar i min butik så kan du köpa direkt, annars syr jag upp efter dina egna mått. Ring 070-7533808 för öppettider. Klicka gärna på bilderna, så blir de större.Inger har en lätt lavendelblå sommarkappa i lin över en vit linneklänning med brodyr. Ingrid i mitten har en rosavit bomullsklänning och Pia bär en tunn viscosekappa med slitsar över en klänning i tunn broderad bomullsvoile.

Inger till vänster har en sommarkappa i bomull över en "bubbelklänning" i vit bomull. Pia har en bomullsklänning med axelband och Inrid har en tunn bomullsklänning med volangkrage och knytband på ryggen.


Tre klänningar i canvasbomull med axelband, Pirjo färgar tyget själv i ett tiotal färger. Inger har en blommig trikåtopp och Pia har en liten färgglad bolero i viscosetrikå.
Alla tre har härligt luftiga "bubbelklänningar" i bomull, finns i flera färger. Ingrid och Inger har vita chiffongklänningar under, Pia har en vit underkjol med brodyr.
Inger längst fram har en klänning med axelband i en lite grövre bomull, Ingrid har en 1700-talsinspirerad bomullsklänning med axelband och Pia har en klänning med axelband i ett tyg från Jobs i Dalarna.
Tre sommarklänningar i viscose med härligt fall.
Inger till vänster har vita chiffongklänningar i lager och en sommarkappa i samma material. Pia har en mönstrad klänning i viscose över en vit broderad underkjol och Ingrid bär en mönstrad bomullsklänning.

Pia har en kappklänning med en vit "bubbelklänning" i bomull under, Inger har en trikåklänning med axelband och en topp i viscosetrikå över axlarna. Ingrid har en klänning i mjuk bomullstrikå.
Inger har en mönstrad klänning i töjbar bomull och en matchande "Knytis" i tunn chiffong.


Ingrid har en tunn, vit linneklänning och Pia en mönstrad bomullsklänning med halvlång ärm.Pia har en linklänning, Ingrid en klänning i chiffong och Inger en bomullskappa över en vit bomullsklänning.
5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka underbara bilder och härliga kläder!

Anonym sa...

Så vackra bilder och så fina damer och klänningar ❣️

Agneta sa...

Fantastiskt vilken lust man får att bli lika fin som dessa underbara kvinnor i klänningar, den ena vackrare än den andra!
Planerar direkt en resa mot Siljansnäs och butiken där.

Åsa sa...

Pirjos kläder är så underbara att se på
Och att bära!

Gunilla sa...

Men såååå fina bilder, klänningar o modeller i vacker miljö!